Zorg & Onderwijs

Toepassing voor scholing in de zorg

Moeiteloos de bevoegd- en bekwaamheden van zorgverleners & studenten beheren. De app is toepasbaar voor onderwijsinstellingen die streven naar efficiëntie en transparantie in het beheer van toekomstige zorgverleners.

Efficiënt Beheer

Met Mijn Handelingen kan je snel en efficiënt de bevoegdheden van je personeel in kaart brengen en beheren. Geen dossiers of complexe spreadsheets meer, maar een overzichtelijk dashboard.

Transparantie

Direct inzicht in de bevoegd- en bekwaamheden van je zorgverleners. Dit bevordert niet alleen de transparantie binnen de organisatie, maar ook de kwaliteit van de zorg. Hét hulpmiddel voor in de zorg.

Gebruiksvriendelijkheid

Onze app is intuïtief en gebruiksvriendelijk, ontworpen met het oog op de specifieke behoeften van zorg- en onderwijsinstellingen. Geen ingewikkelde trainingen nodig; registreer je en maak gebruik van de Mijn Handelingen omgeving.

Alles overzichtelijk in het Dashboard

Als verpleegkunde docent kan je het dashboard gebruiken om de zorg handelingen van jouw studenten inzichtelijk te krijgen. Leerlingen kunnen hun eigen portfolio opbouwen, zo ziet de werkgever in een oogopslag wat de bevoegd- en bekwaamheden zijn.

Registeren als docent verpleegkunde?

Organisaties kunnen zich uitsluitend via de website registeren. Individuele docenten en studenten kunnen de app geheel gratis gebruiken. Benieuwd wat dit voor jouw organisatie betekend? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Scan de QR code met je telefoon om direct de app te downloaden.